Kom zelf bij ons kijken!

Vraag hier een rondleiding aan

Wordt uw kind bijna 4 jaar? Of zoekt u een nieuwe school voor uw kind? Wat een spannende tijd! De keuze voor een basisschool maakt u niet zomaar. Uw kind bezoekt straks immers meerdere jaren deze school. De sfeer, de inhoud van het onderwijs, uw indruk van de school als geheel: het is allemaal belangrijk. We nodigen u daarom graag uit voor een kennismaking.
U kunt op afspraak een rondleiding en informatief gesprek krijgen. Wij vertellen u bij dit gesprek meer over onze visie en we horen graag wat ú belangrijk vindt. Aansluitend krijgt u ook een rondleiding door de school waarbij u de sfeer kunt proeven en de school in werking kunt zien.

Na een bezoek aan de Nieuwe Wereld volgt, wat ons betreft, niet direct de aanmelding. Wij vinden het namelijk belangrijk dat u tijd krijgt om na te denken over wat u gehoord heeft en eventuele nieuwe vragen die bij u opkomen, kunt stellen.
Bent u tot een weloverwogen besluit gekomen waarbij u achter de school met haar werkwijze wilt staan, dan kunt u uw kind aanmelden voor een intakegesprek. Bij het intake gesprek kunnen we nader ingaan op vragen van uw kant en horen we graag de dingen over uw kind die belangrijk zijn om te weten. Na afloop van dit gesprek krijgt u een formulier voor inschrijving mee.
NB: Als u voor het eerst uw kind voor onze school wilt aanmelden, is het prettig als u vooraf informatie heeft over onze school. Deze informatie vindt u in onze schoolgids.

Verhuizing ?
Bent u net verhuist en/of gaat u nog verhuizen en heeft u belangstelling voor onze school? Dan kunt u ook direct contact zoeken met school. Afhankelijk van de situatie kunnen we dan een afspraak maken voor een gesprek.
Rondleiding aanvragen

* Verplichte velden

Ouders aan het woord