Nieuwsbrief 13 april 2023

12-04-2023
Beste ouders en verzorgers, hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van obs De Nieuwe Wereld.
Het team van de Nieuwe Wereld wenst u alvast een goed weekend toe.
Juffen en meester verjaardag
Morgen (vrijdag 14 april) is het zover, de juffen en meesters van de Nieuwe Wereld vieren hun verjaardag. In de uitnodiging (nieuwsflits 30 maart) heeft u hierover al het een en ander kunnen lezen. De weersvoorspellingen zien er positief uit, u bent daarom als ouders/verzorgers ook van harte welkom om mee te genieten van de afsluitende voorstelling op het plein. Alle groepen zullen een feestelijk, muzikaal optreden verzorgen. De voorstelling start om 13.30 uur. let op: Het is vanwege de AVG niet toegestaan om foto's/video te maken. Er zullen foto's genomen worden door iemand van school die gedeeld worden in het fotoalbum op het ouderportaal.
Beleefavond 20 april 2023
Uw kind heeft vorige week de flyer van de DNW Beleefavond (klik hier) mee naar huis genomen.
Na het succes van vorig jaar hebben weer een mooi aanbod aan workshops waarin we u op een ontspannen, leuke en inspirerende manier meenemen in de activiteiten van de kinderen en de ontwikkelingen van de school. We hopen opnieuw op veel belangstelling van u en zien uw inschrijving graag tegemoet zodat we weten op hoeveel mensen we kunnen rekenen.
Via deze link kunt u nu nog inschrijven voor de workshop. Doe het direct dan bent u verzekerd van een plekje!
Inschrijven kan nog tot vrijdag 14 april 15.00u
Inschrijven voor workshops: Klik hier
Koningspelen
Vrijdag 21 april zijn de Koningsspelen. Spurd organiseert dit weer voor alle scholen in Purmerend.
Meivakantie
Zaterdag 22 april start de meivakantie. Deze duurt 2 weken tot en met zondag 7 mei 2023.
Purvak
Nog even dan is er weer PurVak in de meivakantie. Maandag 1 mei t/m vrijdag 5 mei 2023 organiseert SPURD elke dag gratis sport- en spelactiviteiten op verschillende plekken in Purmerend en Beemster.

4 tot 12 jaar
Ze hebben zes locaties voor kinderen van 4 t/m 12 jaar, waarvan twee in Beemster met enorm gave speciale activiteiten zoals: boksring, lasergamen, stormbanen, nerfbattle, hindernisbanen, rolstoelsporten en nog veel meer.
Leeghwaterbad
Op verschillende locaties in Purmerend en Beemster is er een toegankelijk sport- en spelaanbod. Zo ook in het zwembad!

Kom jij ook gezellig langs? Voor het volledige programma, een overzicht van de speciale activiteiten, toernooien en de openstelling van de sportaccommodatie kijk op www.spurd.nl/purvak of www.purvak.nl.
De poster is in de bijlage terug te vinden.

Leerlingen aan het woord

"Er zijn hele goede juffen en meesters die je ook vertrouwen en ze geven heel goed les, vooral mijn juffen".

"Goeie ideeën voor het werk, goede uitleg, het thema, bijna alles van deze school". "Het is een gezellige en leerzame school".