Nieuwsbrief 3 september 2021

03-09-2021
Beste ouders en verzorgers,

Hierbij ontvangt u de nieuwsbrief van obs De Nieuwe Wereld.
.
Het team van De Nieuwe Wereld wenst u een goed weekend.
MR
Na 5 jaar zitting te hebben gehad in de oudergelding van de medezeggenschapsraad van DNW, hebben Nienke Kooij en Nienke van der Harst afscheid genomen. Zij hebben zich al die jaren ingezet om binnen de MR de belangen van leerlingen en ouders te vertegenwoordigen bij beleidsontwikkelingen op school. We bedanken hun hartelijk voor hun inzet en betrokkenheid.
De nieuwe leden van de oudergelding van onze Medezeggenschapsraad stellen zich hieronder aan u voor:

Cedric Dundas
thumbnail_Rabo_LInkedIn_Cedric.jpg


De meeste mensen beschrijven me als ‘vriendelijk’ en ‘verbindend’ maar bovenal als ‘betrokken’. Betrokken en nieuwsgierig naar wat er zich in de nabije omgeving afspeelt. Laten dat nou precies de aspecten zijn waar in mijn optiek leden van een MR voor moet staan. 
Mijn naam is Cedric Dundas, getrouwd en vader van Milan Dundas van groep 5. 
In het dagelijkse leven ben ik werkzaam bij de Rabobank. Tevens geef ik parttime les(ondernemerschap) aan het NOVA College in Beverwijk en ben ik voetbalcoach bij FC Purmerend. 
De afgelopen 2 jaar ben ik als TMO coördinator al actief geweest voor de school. Vanaf dit schooljaar zal ik, als lid van de MR, mijn steentje bijdragen aan de verdere ontwikkeling van onze prachtige school. Schroom daarom niet mij aan te spreken. Ik ben altijd bereid tot een goed gesprek. 

Eva Swart
Mijn naam is Eva Swart. Ik ben getrouwd met Ben en moeder van Kick uit groep 5.
Ik ben ruim 20 jaar werkzaam als leerkracht op een basisschool in Purmerend. Ik heb ervaring in de groepen 1 tot en met 6 en maak deel uit van het managementteam op deze school. Daarnaast ben ik beeldcoach, ik coach leerkrachten aan de hand van filmbeelden die ik in de klas maak. Ik geniet van mijn werk in het onderwijs en vooral van de leerlingen! 

Graag wil ik mijn onderwijskundige en pedagogische kennis inzetten als MR-lid van De Nieuwe wereld om op die manier als ouder mee te denken over de ontwikkeling van onze school! 

Ik hoop als MR-lid een luisterend oor te zijn voor ouders en behartig graag de belangen van de leerlingen, de ouders en de leerkrachten. Samen maken wij De Nieuwe Wereld; een plek waar onze kinderen later met goede herinneringen op terug kunnen kijken! 
 

TMO
Beste ouders en verzorgers,

Een kort berichtje vanuit de TMO werkgroep. De start van de TMO is rustig en goed verlopen.

Er was goed samenspel tussen de kinderen en er zijn weinig akkefietjes geweest. Ze hebben heerlijk buiten gespeeld. Alle hulpouders waren ook weer tijdig aanwezig en enthousiast.

Binnenkort staat het nieuwe TMO rooster en protocol in de boekenkast op ouderportaal.

Wij wensen u een fijn weekend,

De TMO werkgroep

Ouders aan het woord