Extra bericht vanuit bestuur OPSPOOR

01-10-2020

Ons bestuur heeft naar aanleiding van de persconferentie deze week, de maatregelen voor scholen verder aangescherpt.
In de bijlage en hieronder vindt u de brief van ons bestuur.
Purmerend, 30september2020

Beste ouder(s) en/of verzorger(s),

Het was mijn hoop om u niet meer te hoeven informeren over de maatregelen die wij vanwege corona moeten treffen. Echter, wij hebben besloten om vanaf vandaag weer de richtlijnen aan te scherpen. Dat betekent voor u het volgende:

-Voor u als ouder/verzorger zijn wij genoodzaakt een nog strikter beleid te voeren inzake het aanwezig zijn binnen de schoolgebouwen. Oudergesprekken, ouderavonden, MR-bijeenkomsten en rondleidingen worden tot nader order uitgesteld en vinden alleen online plaats.
-Onze leerlingen gaan tot nader order niet meer tijdens schooltijd op schoolreizen, excursies of andersoortige activiteiten.

Hiernaast willen wij u nogmaals wijzen op de verantwoordelijkheid die wij met ons allen hebben. Zo zien wij te vaak dat het lastig is om 1,5 meter te waarborgen bij het halen en brengen. Probeer de ruimte met elkaar te zoeken. En houdt u alstublieft aan de richtlijnen van de GGD inzake het naar school halen en brengen als u positief getest bent of in afwachting van een test bent. Ondersteun elkaar als ouders/verzorgers, spreek elkaar aan en durf ook hulp te vragen aan een ander.

Ik vertrouw wederom op uw begrip en ben voor vragen te bereiken via info@opspoor.nl.

C.E.J.van Meurs
Voorzitter College van Bestuur