update halen en brengen

11-05-2020

Vandaag hebben we een goede start gemaakt met de gedeeltelijke openstelling van onze school. Het was fijn weer een groot deel van de kinderen te zien.
De start van de dag verliep ordelijk dank zij uw medewerking. Het was soms nog wat onwennig om te bepalen bij welk hek naar binnen gegaan moest worden maar het liep vlot door.
Belangrijk is dat u met meerdere kinderen op de tijdstip van uw jongste kind naar school komt. De oudere kinderen kunnen dan gewoon naar hun eigen klas.
Bij het ophalen werd het wat drukker maar gelukkig houdt u rekening met de anderen en daarmee voldoende afstand.
Indien u meerdere kinderen ophaalt komt u dan a.u.b. op de tijd van uw jongste kind en zoek een rustige plek buiten het hek.
Hieronder nog een keer het breng- en haalschema:

Hartelijk dank voor uw medewerking!

Namens het team van obs De Nieuwe Wereld

Brengen en halen van de kinderen.
In verband met het vlot doorstromen en voorkomen van opstoppingen tijdens het halen en brengen willen we u nogmaals uitdrukkelijk verzoeken om u aan de ingeroosterde breng- en haaltijden te houden.
Let op:
  • Gezinnen met meerdere kinderen komen op de tijd van het jongste kind .
  • Alleen ouders met leerlingen in groep 1-2 betreden het schoolplein en geven hun kind af bij de leerkracht op het schoolplein. Alle andere ouders blijven buiten het hek.

Breng- en haal tijden
groepen Brengtijd Ophaaltijd