Nieuwsbrief 3 april 2020

03-04-2020

Ophalen pakketjes
Vandaag konden er weer pakketjes met schoolwerk worden opgehaald. Het was fijn te ervaren dat iedereen zich goed aan de afspraken en richtlijnen hield en dat alles vlot opgehaald werd. Heel fijn ook om weer ouders en kinderen te kunnen zien, als was het maar kort.
lieve kinderen 2.jpg

Studiedag 10 april
Volgende week vrijdag 10 april staat er een studiedag gepland. En hoe vreemd dat wellicht klinkt gaat deze ook gewoon door. Dat houdt in dat de leerkrachten deze dag niet online zullen verschijnen er dus geen contact met leerlingen en ouders zal zijn.
Het team zal deze dag gebruiken voor een stuk evaluatie en verdere verdieping in het op afstand verzorgen van onderwijs..
OPSPOOR en DNW in het nieuws
Stichting OPSPOOR en obs De Nieuwe Wereld waren kort te zien in een nieuwsitem van NH-nieuws/AT5,. Zie artikel en filmpje:

Het team van obs De Nieuwe wereld wenst u een goed weekend.
Blijf gezond en blijf in contact!