Nieuwsbrief DNW 18-03-2020

17-03-2020

Gisteren is het ophalen van de materialen op een soepele en ordelijke manier verlopen en zijn we verheugd te merken dat u alle berichtgeving vanuit school goed volgt. Het voelt goed in deze moeilijke tijd zo'n sterk gevoel van samenhorigheid en -werking te ervaren.
We hopen dat de eerste dag met thuis werken en leren ook zo goed mogelijk is verlopen ondanks de korte voorbereiding en lastige situatie..
De leerkrachten laten weten dat er al enthousiast geleerd is door kinderen ondanks de problemen die zich nog veelvuldig voordoen op de verschillende platforms waar we op werken.
We weten dat de leveranciers hard werken aan verbetering van de capaciteit en hopen dat de processen spoedig beter zullen verlopen.
Omdat we nu zoveel digitaal (thuis)werken hieronder nog wat informatie.
Wij wensen u en de kinderen sterkte de komende weken en blijf in contact.

Het team van obs De Nieuwe Wereld
Beleid OPSPOOR digitaal thuiswerken
In de bijlage vindt u het beleid van OPSPOOR m.b.t. het digitaal thuiswerken.

Hanteer de 20-20-2 regel

Ik vind het fijn hoe de juf uitlegt en hoe je op school behandeld wordt en dat ze er alles aan doen dat je het leuk hebt op school".

"Je kan goed leren en er zijn leuke klassen en gewoon een leuke school".