extra Nieuwsbrief 11 maart 2020

11-03-2020

U ontvangt een extra Nieuwsbrief met daarin een bericht van ons CvB inzake het beleid rondom het corona virus en de bereikbaarheid van het Ouderportaal. Hiervoor graag uw aandacht.
Het aangescherpte beleid heeft ook als gevolg dat de 'Hitjesbingo' van aankomende vrijdag 13 maart niet doorgaat. Indien mogelijk zal gezocht worden naar een alternatieve datum.
Beste ouders/verzorgers,

Alhoewel ons nog steeds geen concrete besmettingen hebben bereikt, hebben we voor dit moment besloten dat we in ieder geval tot 4 april geen schoolreisjes, excursies, toneelvoorstellingen of andere grootschalige activiteiten voor en met onze leerlingen organiseren. Hiernaast vinden onze eigen bijeenkomsten en besprekingen zo veel mogelijk op afstand plaats.
Verder begrepen wij dat in het weekend van 14 maart de nieuwe app van Ouderportaal gelanceerd wordt. Dit betekent dat u vanaf vrijdagmiddag 16.00 de oude versie niet meer kunnen gebruiken zonder dat u eerst de Ouderportaal app ge-update heeft.
Ouderportaal Online
Omdat we het belangrijk vinden dat we, in geval van nieuwe informatie, u direct kunnen bereiken willen we u adviseren De Ouderportaal website dit weekend in de gaten te houden. Deze website en de beheeromgeving (Plaza) zijn namelijk wel gewoon bereikbaar.

Onderstaand de links:

ouders.basisonline.nl
plaza.ouderportaal.nl

De inloggegevens hiervoor zijn gelijk aan die van de app.

App op telefoo
Als automatische app update op uw toestel aanstaat, hoeft u niets te doen. Dit gebeurt dan namelijk automatisch binnen een paar dagen. Maar als u dit niet heeft aanstaan, moet u dit even handmatig installeren. U kunt dan in de app store de app opzoeken en gratis downloaden.
Maar let op: wij weten niet precies wanneer de app klaarstaat.

Chris van Meurs
Voorzitter College van Bestuur

"Duidelijke regels. Positieve school. Er wordt respectvol met elkaar omgegaan."

"Wat ik goed vind aan de school is de sfeer, de manier van omgang met elkaar, de zichtbaarheid van het kind als individu, de manier waarop elk kind er mag zijn zoals hij/zij is. De normen en waarden die worden uitgedragen."