Nieuwsbrief 22 januari 2020

20-01-2020

Staking 30 en 31 januari
Vorig week hebben we u reeds geïnformeerd dat de onderwijsvakbonden hebben opgeroepen om opnieuw te staken. De Nieuwe wereld zal op donderdag 30 en vrijdag 31 januari gesloten zijn. U dient derhalve zelf voor opvang te zorgen.
Wij vragen uw begrip en steun voor deze staking. De gevolgen van de dalende kwaliteit van ons onderwijs, het toenemende lerarentekort en het uitblijven van serieuze structurele investeringen in het onderwijs raakt iedereen. Onze kinderen hebben recht op goed onderwijs!

Namens het team van obs De Nieuwe Wereld

Uitnodigingen graag buiten schooltijden om.
We verzoeken u vriendelijk om uitnodigingen voor kinderfeestjes etc. niet tijdens schooltijden rond te delen maar dit buiten school om te doen. Daarmee voorkomt u dat er kinderen zich onbedoeld buiten gesloten voelen. Wij danken u voor uw medewerking.

GMR vergadering.
In de bijlage vindt u de agenda voor de GMR vergadering van dinsdag 28 januari
.spurd sportpas logo.png
Aanmelden voor de Spurd-JeugdSportPas
Weet je nog niet welke sport je leuk vindt? Probeer dan vijf keer een sport via de SpurdJeugdSportPas. De JSP is voor leerlingen van groep 1 t/m 8 en vijf keer kennismaken kost maar €8,00.
Op de website staat een groot overzicht van alle sportcursussen. Aanmelden voor de derde periode kan tot en met zondag 23 februari via www.sportpas.nl/purmerend. Er kan gekozen worden uit 28 verschillende sporten op veel verschillende dagen en tijden, er zit vast een leuke sport voor je bij . Voor meer informatie kun je mailen naar jeugdsportpas@spurd.nl f bellen naar Olga Does 0299-418100

"Er zijn hele goede juffen en meesters die je ook vertrouwen en ze geven heel goed les, vooral mijn juffen".

"Goeie ideeën voor het werk, goede uitleg, het thema, bijna alles van deze school". "Het is een gezellige en leerzame school".