Nieuwsbrief 20 december 2019

18-12-2019

Hierbij ontvangt u de laatste nieuwsbrief van dit kalenderjaar van obs De Nieuwe Wereld.
Het team van obs De Nieuwe Wereld wenst een fijne feestdagen en een goede jaarwisseling.
We zien u graag weer op maandag 6 januari 2020.

Kersttussenstuk.png
Kerst
Diner

Afgelopen donderdagavond was er weer een gezellig en feestelijk kerstdiner in alle groepen. Alle ouders hebben weer heerlijke gerechten voor alle kinderen gemaakt en de leerlingen waren allemaal prachtig gekleed. En dat in de gezellige sfeer waarin de school en het plein waren omgetoverd door de oudervereniging met behulp van andere ouders waarvoor onze dank.
Kaartje voor een kaartje
De leerlingen van groep 8a hebben woensdag kerstkaarten gebracht naar verzorgingshuis Meander. De kaarten werden dankbaar in ontvangst genomen door de ouderen. Eén van hen schreef zelfs een kaartje terug naar de leerling.

IMG-20191219-WA0003.jpgIMG-20191219-WA0002.jpg
Tennisclinics en vervolg
Beste ouders,
met veel plezier hebben de leraren van tennisvereniging Neckslag drie maandagen, samen met de gymleraren de gymles van de kinderen van jullie school verzorgd door middel van het geven van tennisles.
We vonden het erg leuk om dit te doen en hopen hiermee de kinderen enthousiast te hebben gemaakt. Speciaal voor de kinderen van de nieuwe wereld organiseren wij, na de kerstvakantie, op de donderdag van 16.00-17.00 en 17.00-18.00 Een cursus van 5 lessen voor €39,95 p.p.
Mocht uw kind het leuk vinden om deze 5 lessen te volgen dan kunt u zich opgeven via joost@tennis-padelacademy.nl
Is het niet mogelijk om met uw kind op de donderdag deze vijf lessen te volgen, laat dit ons dan weten, dan gaan we kijken naar een andere oplossing.
Tennis groetjes,
Joost en Milco 🎾

tennisclinic2.jpgtennisclinic 1a.jpg
Aanmelden voor de Spurd-JeugdSportPas

Weet je nog niet welke sport je leuk vindt? Kom dan vijf keer kennismaken via de Spurd-JeugdSportPas voor leerlingen van groep 1 t/m 8. Vijf keer kennismaken voor maar €8,00, zonder direct te lid te worden.

Aanmelden voor de tweede periode kan tot en met zondag 5 januari via www.sportpas.nl/purmerend. Zoek een leuke sport uit, er kan gekozen worden uit 30 verschillende sporten op veel verschillende dagen en tijden.
Voor meer informatie kun je mailen naar jeugdsportpas@spurd.nl of bellen naar Olga Does 0299-418116 / 0299-418100.
spurd sportpas logo.png