Nieuwsbrief 6 december 2019

06-12-2019

Bezoek van de Sint
Gisteren heeft de Sint onze school bezocht. Dit jaar was de Sint afgereisd per stoomtrein. In 3 kleine fiatjes 500 zijn de goedheiligman en zijn pieten opgehaald van het station. De kinderen hebben de Sint onthaald op veel liedjes en hij heeft samen met de pieten een gezellige ochtend op onze school doorgebracht.
Van 'De lekkere dingen bakker' hebben we een grote partij pepernoten ontvangen waar de kinderen lekker van hebben kunnen genieten waarvoor onze hartelijke dank.
Ook de ouders van de Oudervereniging willen we weer hartelijk bedanken voor hun inzet en tijd, waardoor het opnieuw een mooi feest is geworden voor de kinderen.

Pietengym
Jaarlijks kunnen de kinderen rond 5 december zich weer uitleven tijdens de gymles als er pietengym wordt gegeven.

IMG-20191205-WA0001.jpg IMG-20191205-WA0003.jpg IMG-20191205-WA0004.jpg

Studiedag 9 december (herh.)
Komende maandag 9 december heeft het team een studiedag. Deze dag zijn alle kinderen vrij. Houdt u hier a.u.b. rekening mee, mocht u het nog niet genoteerd hebben

Jaarverslag GMR 2018-2019
In de bijlage vindt u het Jaarverslag 2018-2019 van de GMR. U kunt het ook terugvinden in de boekenkast van het ouderportaal.

Het team van obs De Nieuwe Wereld wenst u een goed weekend.

Ik vind het fijn hoe de juf uitlegt en hoe je op school behandeld wordt en dat ze er alles aan doen dat je het leuk hebt op school".

"Je kan goed leren en er zijn leuke klassen en gewoon een leuke school".