Nieuwsbrief 22 november 2019

22-11-2019
Beste ouders en verzorgers,

Hierbij ontvangt u de Nieuwsbrief van obs De Nieuwe Wereld.

Beste ouders/verzorgers, 
De Sint en pieten zijn weer in het land en de pieten komen woensdag 27 november een bezoekje brengen aan De Nieuwe Wereld.  Donderdag 5 december rond 8.30 uur mogen wij op een spectaculaire manier Sint en zijn pieten ontvangen. Op 5 december bent u van harte welkom op het plein, maar wij verzoeken u plaats te nemen voor het piekgebouw achter het lint. In verband met de privacywetgeving verzoeken wij u ook om niet te fotograferen en te filmen.  
We gaan er met de kinderen mooie dagen van maken. 

De Sinterklaas-commissie  

Ouderbijdrage 
Zoals u weet vragen we jaarlijks de ouderbijdrage van u. Het is wellicht aan uw aandacht ontsnapt maar het verzoek voor betaling is reeds enkel weken geleden verstuurd met de vraag de bijdrage vóór 8 november over te maken. Indien u het nog niet heeft overgemaakt wilt u dat dan z.s.m. doen? Momenteel wordt er achter de schermen weer hard gewerkt aan het Sint en Kerstfeest en zijn de inkomsten van uw ouderbijdragen hard nodig. 
Uit de ouderbijdragen worden o.a. de volgende activiteiten betaald: - diverse festiviteiten waaronder Sint, Kerst, Pasen; - een bijdrage voor iedere groep om kleine extraatjes te kunnen bekostigen; - ouderavonden; - extra activiteiten in de laatste schoolweek 
TMO-beurten 
Wist u dat indien u zelf verhinderd bent om uw TMO-dienst te draaien, het ook mogelijk is om een familielid hiervoor te vragen? Een grootvader, -moeder of oudere broer of zus (18+) mag uw beurt over nemen. Zelfs een oom of tante die een goede relatie met uw kind heeft kan de beurt overnemen. Indien u hier nog vragen over heeft kunt die stellen aan: tmo@obsdenieuwewereld.nl 
Studiedag 9 december 
Op maandag 9 december heeft het team een studiedag. Deze dag zijn alle kinderen vrij. Houdt u hier a.u.b. rekening mee, mocht u het nog niet genoteerd hebben. 

Het team van obs de Nieuwe Wereld wenst u een fijn weekend.

 
 

Leerlingen aan het woord

"Er zijn hele goede juffen en meesters die je ook vertrouwen en ze geven heel goed les, vooral mijn juffen".

"Goeie ideeën voor het werk, goede uitleg, het thema, bijna alles van deze school". "Het is een gezellige en leerzame school".